Italiaanse witte druif. Garganega staat aangeplant in Veneto voor wijnen als Soave en Gambellara en is onder de naam grecanico ook op Sicilië te vinden. Garganega is populair bij producenten. Dat heeft alles te maken met zijn genereuze opbrengst, de losse trossen die rotting voorkomen en, wanneer de opbrengst binnen de perken blijft, zijn delicate aroma’s die doen denken aan perzik, gele appel en vooral amandel. Van garganega kan ook zoete wijn gemaakt worden, zoals Recioto di Soave.
Krachtige droge witte wijn uit Italië, met de geur van fruit en bloemen. Fris, vol en sappig van smaak: lekker bij vis in roomsaus of gevogelte, maar ook heerlijk bij pasta.
Italiaanse witte wijn van ingedroogde druiven, met de geur van abrikoos, gekonfijt fruit en jam. De smaak is intens zoet, maar lekker fris. Heerlijk bij nagerechten met chocolade of blauwschimmelkazen.
Flesinhoud: 375 ml
Noord-Italiaanse droge witte wijn met een aroma van bloemen en fruit. Dankzij de volle, elegante en sappige smaak erg lekker bij vis of gevogelte. Ook heerlijk bij romige pasta.