Gratis snelle bezorging van uw wijn

Wij versturen onze wijnen via PostNL. U kunt uw bestelling volgen met behulp van Track & Trace. Zodra wij uw bestelling versturen, krijgt u gelijktijdig een e-mail over deze zending, inclusief een link met uw persoonlijke code. Hierdoor kunt u op elk moment van de dag kijken waar uw bestelling zich bevindt, nadat het ons magazijn verlaten heeft. Vanaf € 50,00 bezorgen wij u wijnen gratis door heel Nederland!

Bij bestellingen onder dit bedrag vragen wij een bijdrage in de verzendkosten. Deze worden na het invullen van uw postcode automatisch berekend. Neem via de mail of telefonisch contact met ons op via voor meer informatie over betaal- en leveringsafspraken.


Gratis wijn bezorgen in Groot-Nijmegen vanaf 50 euro

In Nijmegen en directe omgeving gelden dezelfde voorwaarden, maar dan worden de wijnen door onze eigen chauffeur bij u thuis of op de zaak afgeleverd. Het gaat hierbij om de volgende plaatsen: Nijmegen, Beek-Ubbergen, Berg en Dal, Ooy, Heilig Landstichting, Oosterhout, Lent, Weurt, Beuningen, Malden, Molenhoek, Mook, Heumen en Wijchen.


Voordelen webwinkel

  Gratis thuisbezorgd
We bezorgen onze wijn overal in Nederland gratis vanaf 50 euro. De prijzen voor wijnen die u online kunt bestellen in onze webshop zijn exact hetzelfde als in onze winkel.

  Zaterdag bezorging
Bestelt u op zaterdag voor 13.00 uur? Dan kunnen wij diezelfde dag nog binnen Nijmegen uw wijn bezorgen tussen 13-18 uur.

  Binnen 3 werkdagen
Alle bestellingen worden altijd binnen drie werkdagen bezorgd. Mocht dat niet zo zijn (bijvoorbeeld door feestdagen of door out of stock) dan nemen wij contact met u op. Binnen groot-Nijmegen bezorgen wij met onze eigen met chauffeur. In de rest van Nederland worden onze wijnen bezorgd door PostNL.

  Per fles bestellen
Bij ons kunt u alle wijn per fles bestellen. U bent dus niet verplicht om dozen van 6 of 12 af te nemen. Wel kennen we een speciale dooskorting: koopt u van één wijn 12 dezelfde flessen dan betaalt u er maar 11! Dit is met uitzondering van de netto-geprijsde aanbiedingen. Kiest u 12 dezelfde wijnen wordt de korting automatisch op de bestelpagina voor u berekend.

  Kwaliteitsgarantie
Mocht een wijn om welke reden dan ook niet voldoen aan de verwachtingen, kan de hele doos worden teruggebracht. Ook kunt u de originele doos via PostNL aan ons retourneren. De kosten hiervoor zijn voor uw eigen rekening.

  Veilig betalen
Via onze webshop betaalt u veilig met IDEAL, VISA, Mastercard, Maestro, VPAY of door middel van een factuur vooraf.

Even geduld a.u.b.