Over Wijnhandel Marcel Arentz

Hét juiste adres voor al uw wijnen
Wijnhandel Marcel Arentz is gevestigd in de Hertogstraat 82 te Nijmegen. De sfeervolle winkel is een begrip in Nederland en biedt een zeer ruime keuze aan kwaliteitswijnen uit de hele wereld. Vanuit de volledig geklimatiseerde winkel wordt geleverd aan particulieren, bedrijven en horeca.

Inkoop-combinatie “les Genereux”
Wijnhandel Marcel Arentz werd opgericht in 1990. In 1997 trad Marcel Arentz toe tot de franchise-organisatie “Wijnkoperij de Gouden Ton”.  Van 1997  tot en met 2012 werd Wijnkoperij de Gouden Ton in Nijmegen uitgebouwd tot een begrip in wijnland- Nederland. In het blad “Lekker” werd de winkel in 2005 en 2006 uitgeroepen tot beste wijnspeciaalzaak van Gelderland. In 2010 werd de winkel in het wijnmagazine “Perswijn” bijna beste wijnspeciaalzaak van Nederland.

In oktober 2012 trad Marcel Arentz toe tot de inkoop-organisatie “les Genereux”, een samenwerkingsverband van ongeveer 40 wijnwinkels in Nederland. Vrijwel alle wijnen worden direct geïmporteerd. Door het directe contact met de wijnboeren en de aanwezige wijnkennis bieden de wijnen van Arentz  een uitstekende kwaliteit voor de prijs.

Best of three worlds
De specialiteit van Wijnhandel Marcel Arentz is Bourgogne en (Duitse) Riesling-wijnen. Ook deze worden rechtstreeks van de producenten betrokken. Ook bij de Gouden Ton Franchise organisatie wordt nog steeds ingekocht. En uiteraard bij onze eigen inkoop-organisatie “les Genereux”.
De combinatie van deze drie zorgt voor één van de mooiste wijncollecties van Nederland.

Locatie
De winkel ligt in het hart van Nijmegen, aan de Hertogstraat met parkeergelegenheid in de directe omgeving. In de winkel is trouwens altijd iemand aanwezig die even met uw bestelling op een steekwagentje meeloopt naar de auto.

Bezorging
De bestellingen (vanaf 6 flessen) worden gratis thuisbezorgd door heel Nederland. Indien onze eigen chauffeur de wijnen bij u aflevert, kunt u contant betalen door middel van het mobiele PIN-apparaat.
Wij leveren door heel Nederland met de bodedienst. De betalings-informatie en bezorgkosten ziet u als u een bestelling plaatst.

Even geduld a.u.b.