Dé wijnleverancier voor horeca
in Nijmegen en omstreken

Maak het verschil met unieke wijnen

Wij leveren bijzondere wijnen passend bij uw horecazaak. Of het nu gaat om een eetcafé, bar of sterrenrestaurant. Wij hebben oog en zorg voor uw wijnkaart en geven proactief advies. Verrassend werelds of klassiek, toegankelijk of exclusief. Met onze gastronomische achtergrond, uitgebreide horeca-ervaring en passie voor wijnen ontwikkelen we samen met u mooie wijn-spijs combinaties. Wij staan voor persoonlijk contact, uitstekende leveringsvoorwaarden, korte lijnen en zijn een exclusieve aanbieder in de regio.
 

Wijn van het huis

Witte wijnUw huiswijn is uw visitekaartje. Als onafhankelijke partij met ook eigen geïmporteerde wijnen bieden we u een uitgebreid aanbod betaalbare exclusieve wijnen. Verras uw klanten met een huiswijn van superieure kwaliteit voor de prijs die hij betaalt. Als u een wijn exclusief in uw woonplaats wilt, dan garanderen we dat.
 

Service van de zaak

Een goede presentatie kennis van uw wijnen door uw personeel is essentieel. Wij verzorgen trainingen en cursussen om (jong) personeel op te leiden of bij te scholen. Als service van de zaak.

Bekijk hier onze cursussen
 

Varieer met wijnen

Blijf je gast verrassen met wijnen passend bij het seizoen of speel in op bijzondere momenten in het jaar. Wij helpen u graag bij het opzetten van wijn-spijs acties.
 

Bekijk hier de wijn en spijs combinaties van het seizoen

Even geduld a.u.b.