Wijnabonnement
Ontvang elke maand bijzondere wijnen

Bent u een echte wijnliefhebber? Of drinkt u vaak hetzelfde en wilt u graag kennis maken met andere wijnen, gewoon lekker thuis op de bank? Sluit dan een wijnarrangement af en krijg gratis toegang tot onze wijnclub met exclusieve voordelen!

Elke twee maanden 6 verschillende wijnen om te proeven
Van elke wijn een korte beschrijving
Ontvang onze spaarkaart en profiteer van aantrekkelijke voordelen
Gratis bezorging in Groot-Nijmegen
Wij houden rekening met speciale wensen

 

Wijnpakket met 6 verschillende wijnen

Als u kiest voor een arrangement ontvangt elke twee maanden een wijnpakket met circa 6 verschillende wijnen om te proeven. Dat kunnen nieuwe wijnen zijn, seizoenswijnen of wijnen van een nieuwe jaargang. Het pakket bevat van elke wijn een korte beschrijving over het herkomstgebied, de wijnmaker, druivenrassen en wijn-spijscombinaties.

Wijnabonnement

STANDAARD

  6 wijnen voor € 65,- p/m
  passend bij uw voorkeuren

Wijnabonnement

LUXE

  4-6 wijnen voor € 165,- p/m
  bijzondere wijnen en nieuwe smaken

Bezorging

In Groot-Nijmegen bezorgen we het pakket gratis bij u thuis. Afhalen mag natuurlijk ook. Buiten Groot-Nijmegen bedragen de verzendkosten €7,50 per pakket.

Spaarkaart

Als abonnee ontvangt u een wijnclub-spaarkaart. Met deze kaart spaart u in onze winkel 10% van uw aankoopbedrag als spaartegoed (bij besteding boven €25,-)*.

Betaling

De betaling verloopt via automatische incasso, elke keer 1 week voor levering. Levering vindt dan plaats de tweede week van de maand.


Aanmelden

Meld u eenvoudig aan en maak kennis met ons grote assortiment exclusieve wijnen. Maatwerk is mogelijk, neem dan contact met ons op.
Opzeggen?

Het wijnabonnement is maandelijks opzegbaar. Stuurt u dan even een bericht naar info@arentzwijnen.nl.

Wij doen ons uiterste best om een wijnpakket samen te stellen dat voldoet aan alle verwachtingen. Mocht dat toch niet zo zijn, dan horen we dat graag. Neem dan contact met ons op, dan kunnen we uw wensen bespreken. Mail ons via info@arentzwijnen.nl. Bellen kan op 024-3888979.


*Het tegoed op uw spaarkaart kunt gebruiken voor ons assortiment eigen wijnen, bijvoorbeeld onze Villa Wolf en Riesling wijnen (met uitzondering van lopende aanbiedingen). 

Even geduld a.u.b.