Het Wijnabonnement

Neem bij ons een Wijnabonnement en ontvang daarbij de "Wijnclub-spaarkaart".

Bent u geneigd vaak dezelfde wijnen te kopen omdat u dan weet wat u krijgt? Maar zou u af en toe een andere wijn willen proberen om te kijken of deze misschien ook in de smaak valt? Of wilt u wat meer leren over wijn, maar dan wel gewoon lekker thuis op de bank? Wordt dan lid van onze "Wijnclub"!

Wat houd ons wijnabonnement in?

Indien u bij ons een wijnabonnement neemt, bent u automatisch lid van "de Wijnclub". U ontvangt dan regelmatig een proefpakket met 6 verschillende wijnen, die u thuis op uw gemak kunt proeven. De wijnen in het proefpakket kunnen wijnen zijn die nieuw zijn in ons assortiment, wijnen van een nieuwe jaargang of wijnen die goed bij het seizoen passen. Van iedere wijn is een korte wijnbeschrijving in het pakket opgenomen, waarin u informatie vindt over het herkomstgebied, de wijnmaker, druivenrassen, wijn-spijscombinaties, etc.

Als lid van de Wijnclub krijgt u bovendien de speciale wijnclub-spaarkaart. Met deze kaart ontvangt u in onze winkel bij iedere besteding boven € 25,- 10% van uw aankoopbedrag als spaartegoed op uw wijnclub-spaarkaart (dit geldt niet voor de dan lopende aanbiedingenen en geldt ook niet voor de producten van les Genereux). Wij bewaren deze kaart voor u, bij ons in de winkel. Zo kunt u de kaart nooit vergeten of kwijtraken.

U kunt kiezen uit twee abonnementen:

-Abonnement 1: U ontvangt elke maand een pakket met 6 flessen wijn of

-Abonnement 2: U ontvangt iedere twee maanden een pakket met 6 flessen wijn (dus 6 keer per jaar, in elke even maand).

Per proefpakket betaalt u €57,50. In Groot-Nijmegen wordt het pakket gratis bij u thuisbezorgd. Afhalen mag natuurlijk ook. Buiten Groot-Nijmegen bedragen de verzendkosten €7,50 per pakket.

Bent u geïnteresseerd, maar wilt u de Wijnclub eerst uitproberen, neem dan een proefabonnement. Als u een proefabonnement neemt, krijgt u drie keer een pakket aangeleverd (zowel abonnement 1 of 2). Een proef-abonnement kost u dan dus 3 x €57,50 , eventueel vermeerderd met verzendkosten. Na drie maal het proefpakket te hebben ontvangen kunt u beslissen of u het lidmaatschap wilt verlengen.

Interesse?

Meld u aan via info@arentzwijnen.nl. Bellen kan op 024-3888979. Vermeldt in uw mail uw naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum en uw voorkeur voor een maandelijks of twee-maandelijks proefpakket. Wij sturen u een bevestiging van uw aanmelding samen met het automatisch incasso formulier. U kunt natuurlijk ook alles bij ons in de winkel afstemmen.

Een lidmaatschap wordt per jaar afgesloten en wordt automatisch verlengd. Wilt u het lidmaatschap opzeggen, dan kunt u dit 3 maanden vooraf schriftelijk aan ons mededelen.

Er wordt per leveringsperiode 1 week voor levering via automatische incasso € 57,50 geïncasseerd. Levering vindt dan plaats de laatste week van de maand.

Wij verwelkomen u graag als lid van de Wijnclub!

Met vineuze groet

Marcel Arentz
Hertogstraat 82
6511 SE  Nijmegen
T: 024-3888979
E: info@arentzwijnen.nl

Even geduld a.u.b.