Italiaanse rode wijn uit Piemonte, gemaakt van frisse barberadruiven. Met z'n volle, sappige smaak een uitstekende maaltijdwijn. Heerlijk bij kruidige pasta, vlees en wild.
Fausto en Cinza Cellario bezitten 13 hectare wijngaard in de Langhe (Piëmonte) die biodynamisch worden bewerkt. Ze zijn de 3e generatie wijnboer en de 1e generatie binnen de familie die strikt natuurwijnen maakt.
Flesinhoud: 1000 ml
Deze biodynamische wijn is gemaakt door middel van spontane vergisting, zonder gebruik van temperatuur controle en bevat slechts 10mg/l aan sulfiet. Deze wijn is een Pét-Nat, wat staat voor petillance naturel.
Poderi Cellario is een klein wijndomein in de Langhe (Piëmonte). Het domein is inmiddels toe aan de 3e generatie en die bestaat uit Fausto en Cinza. Zij hebben het hele domein omgezet naar biodynamie en alle druiven worden alleen nog maar verwerkt tot natuurwijnen.
Flesinhoud: 1000 ml
Italiaanse rode wijn met een verfijnd kruidig, licht peperig en jam-achtig aroma. De smaak is soepel, zacht en elegant. Mooi bij risotto, geroosterd vlees of pittige kazen.
Verfijnde Italiaanse rode wijn met de geur van kruiden, peper, jam en kersen. Soepel en zacht van smaak, heel elegant. Heerlijk bij risotto, geroosterd vlees of een pittige kaas.
Pittige, paarsrode wijn uit Italië, gemaakt van de dolcettodruif. Deze wijn heeft een fruitig aroma en een volle, milde smaak. Erg lekker bij kruidige pasta of stoofschotels.
Donkerrode Italiaanse wijn met de geur van eiken, tabak en rijp zwart fruit. De smaak is stevig en krachtig en past uitstekend bij stevige stoofgerechten, gegrild vlees of zachte kaas en stokbrood.
Fraaie, geconcentreerde rode wijn met een kruidig aroma van eikenhout, rijp kersenfruit en ceder. Heerlijke wijn bij stevige gerechten van wild of bij grillschotels.
Volzoete, frisse mousserende witte wijn uit Italië, met de intense geur van muskaatdruiven en lychees. Heerlijk bij desserts met fruit, ijs of gebak, maar ook erg lekker buiten de maaltijd om.
Volle, droge witte wijn uit Italië. Met zijn intense aroma van tropisch fruit en verfijnd eiken past deze chardonnay perfect bij vis, maar ook bij kalfsvlees met room en paddenstoelen.
Toegankelijke Barolo met de geur van eikenhout, specerijen en rijp zwart fruit. De smaak is verfijnd, verleidelijk en met een stevige bite. Heerlijk bij stoofgerechten of gegrild vlees.
In de Langhe (Piëmonte) bezitten Fausto en Cinza Cellario in totaal 13 hectare wijngaarden. Het domein zit nu in de 3e generatie, maar zij zijn als eerste generatie volledig overtuigd van een biologische en natuurlijke leefwijze en daarom ook productiewijze.